Produkten har blivit tillagd i varukorgen

     

Nyheter

Designers Guild Jardin des Plantes 

Den här säsongen innehåller Designers Guild nya kollektioner en hyllning till den suggestiva och lyriska konsten av botanisten. Botanikerna reste på 1700-talet i England och Frankrike till avlägsna hörn i världen på jakt efter de oupptäckta exotiska arterna av floran och faunan för att utöka sina egna samlingar. De färdades ofta med stor personlig risk och förevigade sina samlingnar bland annat genom illustrationer. På det sättet föddes konsten med botaniska illustrationer.

Designers Guild´s passion är att skapa vackra rum med stil och personlighet och i de underbara kollektionerna från Designers Guild finns en fantastiskt stor bredd både när det gäller mönstrade tyger med mycket färg som Designers Guild är mest kända för. Det inte alla känner till är att Designers Guild har en enorm kollektion av enfärgade tyger och tapeter som är tänkta att kombinera med de mönstrade tygerna eller att använda helt för sig själva. Upptäck deras kollektion tillsammans med oss på Pretty Home. Vi är ett inredningsföretag i Göteborg som satsat på hela Designers Guild bredd och är en av de få i Sverige som har hela deras kollekton när det kommer till tyger, tapeter, kuddar, mattor, möbler, accessoarer, sänglinne etc.

Kollektionen från Designers Guild Höst/ Vinter 2016 heter Jardin des Plantes och där återfinns tyger och tapter i kollektioner med namn som Jardin des Plantes Tyger, Jardin des Plantes tapeter, Majella sidentyger, Forsyth Weaves, Parchment Wallpapers  


Produkter

Handla

Information