Produkten har blivit tillagd i varukorgen

     

Om Pretty Home

Pretty Home är en av Göteborgs mest exklusiva inredningsföretag med showroom. Vi har hela Designers Guild sortiment och förutom det ett antal ytterligare märken. Vi uppdaterar oss hela tiden med nya trender och kollektioner samtidigt som vi månar om alla olika designstilar. Utöver det så har vi valt att ta in exklusiva märken av möbler och accessoarer som vi tycker kompletterar oss och vi uppdaterar oss kontinuerligt!

Vi gör inredningsuppdrag både mot privatpersoner och offentlig miljö och vi har vår egen syateljé där vi syr alltifrån gardiner, kuddar, dynor och lampskärmar. Vi utför även omklädning och stoppning av möbler. Vi åker också mer än gärna ut till kunder och hjälper dem förverkliga sin inredning och sitt boende på plats. Vår största kvalitet ligger i vårt noga utvalda sortiment och nära sammarbete med förstklassiga leverantörer som vi blivit kända för.

Vi har även öppna spisar som vi visar ett urval av i vårt showroom. I centrum står FOCUS vedeldade spisar med över 60 olika modeller och i vårt showroom har vi en Ergofocus.

Vi jobbar även med gaseldade öppna spisar där vi även specialdesignar och tillverkar dessa. Vi har även s k skorstenslösa spisar (Biobränsle), och här har vi marknadens bästa öppna spisar samt även specialmodeller för inbyggnad. Vi utför efter önskemål allt från projektering till installationer inklusive besiktning och driftsättning av alla spismodeller.

Pretty Home grundades 1993 av Berith Fagerström. År 2005 öppnade Berith Fagerström och Stefan Harnesk en butik som blev den första och enda butiken i Sverige som hade hela Designers Guild sortiment. Både Berith och Stefan har en gedigen erfarenhet inom design och inredning och deras gemensamma nämnare är passionen för inredning och design och känslan för detaljer!

Pretty Home är en kombinerad web- och showroombutik som säljer handplockad design med hög kvatlitet. Vi älskar inredning och vet att känslan av att ha en hem med personlig touch som man trivs i smittar av sig på hela ens personlighet!

Välkommen till Pretty Home

 

 

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information